Travellin’ Brothers

“1001 Nights” és un disc gravat en directe el dia 30 de desembre de 2018, a una sola presa, sense parany ni cartó, sense recordings, en el millor escenari possible, el Teatre Arriaga Antzokia de Bilbao, amb un sold out antològic i en l'hàbitat en el qual aquesta banda es mou com ningú, “el directe”.

Compost per un arsenal de cançons que han marcat la carrera de la banda, un repertori basat, d'una banda, en cançons del seu aclamat últim disc, d'altra banda, cançons històriques de la banda amb nous arranjaments i revisions en les seves interpretacions i finalment, un grapat de cançons inèdites preparades per a l'ocasió.

Com a guinda del pastís, la col·laboració del gran Earl Thomas, amic de la banda i músic de gran categoria internacional amb el qual es van atrevir a interpretar cançons del repertori d'aquest últim, amb la lògica marca de la casa, com no podia ser d'una altra manera, al més pur estil Travellin’ Brothers.

Un concert especial i emotiu, una celebració de la vida, un lloc màgic i envoltat de la seva gent, el públic que els ha abrigallat des dels seus inicis. Mereixia
un enregistrament d'altura, en àudio i vídeo per a immortalitzar per sempre aquest gran moment.

Gravat per Kaki Arkarazo amb l'estudi mòbil de Garate Studios. Barrejat per Brad Jones en Alex The Great Studio a Nashville TN i masteritzat per Jim DeMain en Yes Màster Studio també a la ciutat de la música, Nashville TN El DVD que acompanya el doble CD és una petita joia per als fans, amb una realització impecable per part de Fernando Díez Varela i tot l'equip de Bitart New Mitjana. Sense oblidar la il·luminació i escenografia a càrrec de Gaizka Izagirre.

En definitiva, un disc que serveix com a colofó a 15 anys increïbles en els quals la banda ha gaudit molt, alhora que s'ha guanyat a pols un buit en l'escena internacional.

És hora de treure-ho a la carretera: Anem per altres 15 anys i altres 1000 concerts!!!

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo. Més informació