Jómiv presenta: De la nada y la absurda dicotomía

Jomvi

Autor, compositor heterodox i allunyat de purismes estilístics. Jómiv és el «songwriter» fronterer, amb aires de la Mediterrània, de l'Carib, del Brasil, o de Cadis, tot amanit amb Funky, Rock, Pop i Jazz.

Aquest prolífic músic dels barris de Ponent ha tornat a gravar disc cinc anys després d ' "Un palmo, dos pies, tres codos", un treball destacat per la seva qualitat musical i per una posada en escena extraordinària, amb una banda de catorze músics en una presentació per a la memòria dels presents.

Conegut per participar en diversos projectes, En el Surco, The Funkeys Band, Pepper and Soul, El Trio Imposibl3, etc,
Jómiv ens mostra una amalgama de cançons que transiten entre la immensa alegria per la vinguda d'una nova vida "La nana de l'pescador" la seva primera cançó en el 97 i la profunda tristesa per la pèrdua d'una altra "Ando" 2017.
Enmig, les pujades i baixades d'aquesta muntanya russa a la que anomenem vida.

Amb el do de l'expressió, i la sensibilitat del subtil. I així, subtil, però confiada arriba la seva veu, humanitzant cada història.

En aquesta ocasió presenta una banda amb algunes cares noves i un format més reduït. Però amb alguns artistes convidats molt especials que anirem desvetllant.

Bateria, Ángel Alonso
Baix, Sergio Santiago
Guitarra, Hèctor Montuenga
Guitarra, Miguel Trujillo
Trompeta i violí, Samuel García
Saxos i flauta, Kike Ordax
Cors, Chloe Ly
Cors, Jose Granadero.
Veu i guitarres, Jómiv 

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo. Més informació