Stone Vibe: presentant el seu primer LP “Wake Up”

Stone Vibe és una banda de rock amb influències clàssiques i dels 90s/stoner. També és nodreixen de grups actuals com Rival Sons, Wolfmother o The Brew. Va néixer a finals del 2016 i està formada per Álex Pouget (Veu i guitarra), Albert Ramos (Guitarra), David Rodríguez (Bateria) i Víctor Corbí (Baix), tots quatre de la ciutat de Reus i amb una experiència prèvia en el món de la música.

Tenen dos treballs discogràfics: The Game (EP 2017) i Wake Up (LP 2020), que va veure la llum el passat 5 de juny. També compten amb dos singles en format videoclip: I’m the Sin (2018) i In the Name, el seu últim llançament ja disponible a Youtube.

Tot el seu material ha estat gravat a Oxigen Studis amb en Ramon Berlanga. Pel llarga duració, Wake Up, han pogut comptar amb l’ajuda d’en Quim Mas (Crim, Mastegot, The Gundown) com a productor. A més a més, el master es va fer a Madrid, amb en Nik Litwin a Mastering Mansion.

Aquest últim treball inclou dotze temes, que deixen clar la solidesa i caràcter, ja completament consolidada, del grup: després de dos anys de treballar dur, l’experiència de molts concerts i amb el colofó final del primer premi al Reussona i la participació al festival TDB és Música amb Seventy Seven (2019).

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo. Més informació