Stone Vibe: presentant el seu primer LP “Wake Up”

Stone Vibe és una banda de rock amb influències clàssiques i dels 90s/stoner. També és nodreixen de grups actuals com Rival Sons, Wolfmother o The Brew. Va néixer a finals del 2016 i està formada per Álex Pouget (Veu i guitarra), Albert Ramos (Guitarra), David Rodríguez (Bateria) i Víctor Corbí (Baix), tots quatre de la ciutat de Reus i amb una experiència prèvia en el món de la música.

Tenen dos treballs discogràfics: The Game (EP 2017) i Wake Up (LP 2020), que va veure la llum el passat 5 de juny. També compten amb dos singles en format videoclip: I’m the Sin (2018) i In the Name, el seu últim llançament ja disponible a Youtube.

Tot el seu material ha estat gravat a Oxigen Studis amb en Ramon Berlanga. Pel llarga duració, Wake Up, han pogut comptar amb l’ajuda d’en Quim Mas (Crim, Mastegot, The Gundown) com a productor. A més a més, el master es va fer a Madrid, amb en Nik Litwin a Mastering Mansion.

Aquest últim treball inclou dotze temes, que deixen clar la solidesa i caràcter, ja completament consolidada, del grup: després de dos anys de treballar dur, l’experiència de molts concerts i amb el colofó final del primer premi al Reussona i la participació al festival TDB és Música amb Seventy Seven (2019).