2UT

 

2ut som un projecte musical format per 3 component, oberts a l’enriquiment d’altres músics col·laboradors. Parlem utilitzant el terme “projecte”, perquè el grup va néixer gràcies a les idees, pensament i reptes de diferents músics d’altres formacions ja iniciades.


El que es pretenia des d’un inici era treballar a partir d’unes bases improvisades, les quals esdevindrien l’esquelet dels temes actuals. Les improvisacions ens van fer veure que els tres components arribàvem a un punt màxim de compenetració musical. Així doncs, el resultat aconseguit seria haver creat melodies lineals amb compassos agressius amb la peculiaritat a l’hora d’utilitzar diversos silencis, enriquint de forma extrema fragments de les nostres obres musicals.


Pensem que resulta més enriquidor el fet d’experimentar i descobrir contínuament i deixar enrere la idea d’acomodació a un sol estil/grup musical. Només d’aquesta manera podem manifestar diferents estats emocionals i afectius a través del caràcter de l’estímul sonor.


Només pretenem expressar i comunicar-nos a traves dels nostres sons, melodies i instruments, que molt aviat podreu gaudir en totes les plataformes digitals.


2ut som:


Tomàs: Bateria, percussions, coros.
Macc: Guitarres, fx’s, coros.
Pas-q: Baix, veu.

 

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo. Més informació